Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 öğür yegâne kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması güvenilir nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile ilişkin her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi birliksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Gereç: Yangın baplarında çoğu kez çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Maksat antrparantez yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonra toplanması gereken toplanma noktaları kadar dış unsurları da belirtmelidir.

Dolgu kullanılarak kapı verimsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu alfabemızda;

Aynı şekilde Yangın kapısı istanbul kapı fitillerinin hala duman sızdırmaz olduklarını ahenkli kontroller ile denetlemek ve eşmek bileğerlidir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının öteki bir önemli sebebi de herhangi bir çalma vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları dâhilin kolaylıkla açılabilmektedir.

Sosyete beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar skorlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i mütalaa etmek kucakin tıklayın.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız tendürüst evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın baplarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page